El Club Bàsquet Santfeliuenc fa de Sant Feliu l’epicentre del bàsquet català amb una presentació espectacular

0
1765

El Club Bàsquet Santfeliuenc fa de Sant Feliu l’epicentre del bàsquet català amb una presentació espectacular

La presentació dels equips amb homenatge a Juan Crlos Navarro,  desfilada de jugadores i jugadors i fotografia de família.  Amb Joan Bladé vocal de la Junta Directiva del FC Barcelona, L’alcalde Jordi SanJose, Regidora d’Esports Lourdes Borrell, Lidia Muñoz, Manel Carrión Regidors de l’Ajuntament, Enric Prats Vicepresident de la FCBQ, Ferran Butxaca i  Pere Francitorra del FC Barcelona, tots ells  van felicitar un any mes la espectacular  organització i van remarcar i explicar els valors dels club i la importància del club al Bàsquet Català.

Més de 400 nens i nenes, corresponents als equips del Club i a les escoles, van poder gaudir d’una gran festa.

L’acte va començar amb la benvinguda del jugador mes jove al club (Mario Ruiz) de la mà del jugador mes vetarà (Arnau Ollero).

Lucia i Elsa Navarro van ser les encarregades de donar la Benvingua a Juan Carlos Navarro per el seu homenatge.

Ollero amb la Samarreta del CBS, Gamero al el 11 del Barça, Sevilla amb la de Catalunya, Pendande amb la d Espanya i Mario Ruiz amb la samarreta dels Memphis Grizzlies

Josan Daban va destacar La il·lusió, el respecte, l’esforç i l’orgull de Ciutat , El president del Club Basquet Santfeliuenc  va obrir l’acte de parlaments per dirigir-se a tot el públic que omplia de gom a gom el Juan Carlos Navarro. El Josan ens va dir:

“Benvinguts” !

Avui es el dia de la presentació dels equips del club, avui els protagonistes son les jugadores i jugadors, tècnics i familiars, atots ens uneix la mateixa PASSIÓ, el Bàsquet !.

La Passió al nostre esport per el CBS es: Respecte, es Joc Net, Es Esforç i es Il·lusió.

Esforç i Il.lusió com la que van tenir el 24 d’agost a Pequin ja fa uns anys, els Navarros, Gasols i companyia, que van estar a punt de guanyar al Dream Team, però no va poder ser, vam perdre per ells es van guanyar el Respecte de Tothom.

Aquest valors els fem nostres!!

Respecte, Joc Net, Il.lusió i Orgull Santfeliuenc !

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.