Navarro homenatjat per Sant Feliu

0
1667

Navarro homenatjat pel seu primer club

Abans del partit del Bàsquet Femení, el CB Santfeliuenc ha realitzat la presentació dels equips de la temporada entre els quals es troben els equips femenins del Barça. En aquest acte, que ha comptat la presència de Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet del FC Barcelona així com els membres de la comissió Deportiva de la secció de bàsquet Pere Francitorra i Ferran Butxaca (qui també és membre de la comissió esportiva dels esports amateurs responsable del bàsquet femení). En aquest acte, Bladé ha refermat l’aposta del club per l’esport femení i ha volgut destacar el paper dels equips de formació, els quals la temporada passada van aconseguir diversos èxits esportius.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.