Senior A; CB Santfeliuenc – CB Gavà: Derrota i no millora el joc (67 – 77)

0
1505

CB SANTFELIUENC A vs C.B. GAVÀ 1 67 – 77 (14-20; 27-19; 13-20; 13-18)

Nova derrota contra un dels equips destacats de la categoria., que manté al de Dani Zamora a la part baixa de la classificació de la  Catalana. Els blancs i blaus sumen ara tres victòries i se situen a la part baixa de la classificació,  empatats amb el Monjos BC, però  ademes la propera sortida serà contra un rival directe a la classificació el Centre Catòlic L’H on ens jugarem els punts i average.
El CB Gavà ha dut la iniciativa en el tram inicial del partit, sobretot gràcies a la bona direcció de joc i l’encert anotador dels jugadors de perímetre. 14 – 20 al final dels primers 10 minuts
Un parcial favorable a l’inici del segon quart ha permès al conjunt local atansar-se al marcador i els de Sant Feliu han arribat a tenir una diferència de +2 punts just abans del descans (41 – 39). 27 a 19 de parcial
A l’inici del tercer quart, el CB Gavà va tornar a funcionar i de nou ha tingut avantatge a favor el CBS ha tret l’orgull que han eixugat la diferència visitant a 54 – 59 al final del tercer quart. El joc dels de Dani Zamora no era fluid i amb poc encert ofensiu. 13 a 20
En l’últim quart, el CB Santfeliuenc desdibuixat i sense el control de partit ha tornat a fer 13 punts i no ha pogut reduir la diferència contra el CB Gavà que a estat de nou sobre la desena de punts, una derrota que complica el futur immediat (67 – 77)

Classificació i resultat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.