El Club Bàsquet Santfeliuenc, s’adhereix al Manifest del món de l’Esport contra la violència de gènere

0
1930

MANIFEST

Des de el CBS i Barça CBS i des del món de l’esport ens adherim al Manifest Institucional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Volem denunciar i lluitar contra la violència masclista, les violacions, les agressions sexuals, l’assetjament, el tràfic i l’explotació de dones perquè ens cal educar, saber i reconèixer la necessitat que totes tenim de viure en llibertat, sense riscos per a la nostra integritat física i per als nostres cossos.

Necessitem més recursos i suport perquè totes les dones en situació de violència masclista puguin trencar el silenci, se’n puguin sortir i recuperar-se. Necessitem prevenció, perquè la violència no sigui una opció vàlida en les relacions de parella. Necessitem més professionals especialitzats en l’atenció a filles i fills de dones que han patit violència, perquè el futur de casa nostra sigui un país lliure de violència masclista.

Des de la nostra entitat ens comprometem a avançar en la construcció d’una societat i un esport que camini amb uns valors allunyats de qualsevol tipus de violència, des de el respecte, el treball en equip, la lluita, l’esforç i la superació. Un compromís basat en una visió integral d’abordatge de les violències sexuals, també en l’esport, i amb la voluntat d’explicar què són.

Perquè no volem més violència contra les dones, perquè tenim dret a ser nenes i dones lliures.

Contra cap dona, contra cap nena, ni a l’esport ni en lloc!

– Manifest del món de l’esport

– Adhesió del món de l’esport al Manifest Institucional 2018

La Secretaria General de l’Esport (SGE) anima el sector esportiu català a adherir-se i fer lectura d’aquest durant les activitats esportives que es desenvolupin a Catalunya entre el 12 i el 30 de novembre. Així mateix, es recomana que la lectura del manifest es faci, preferiblement, abans de l’activitat, competició o entrenament, i es pot completar amb el repartiment de petits llaços liles a esportistes participants i persones assistents. Al web de la Secretaria General de l’Esport es podrà consultar la relació d’entitats adherides amb la informació de les dates, les activitats esportives i els llocs on es faran les lectures públiques del Manifest del món de l’Esport.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.