Senior A; CB Santfeliuenc – CB Samà: Derrota al tercer quart (54 – 79)

0
1894

CB Santfeliuenc – CB Samà: Derrota al tercer quart (54 – 79)

14-16; 18-21; 11-22; 11-20

Un mal inici de tercer quart  condemna als de Dani Zamora a caure contra el CB Samà molt superior als locals,

El Santfeliuenc  ha caigut en el Palau Juan Carlos Navarro contra el CB Samà per 54 – 79 en el partit corresponent a la 9ª jornada de lliga. Un parcial de 4-16 en contra en els primers minuts del tercer període ha sentenciat als de Dani Zamora, que no li havien perdut la cara al matx en cap moment dels primers 20 minuts.

El matx ha començat amb poc ritme anotador. Els dos equips han sortit al parquet amb una defensa intensa que evitava qualsevol cistella fàcil. Samà ha assolit una petita renda (5-10, minut 5), ràpidament anul·lada per l’encert dels locals, el primer període ha acabat amb 14 a 16 per els visitants i sense cap del dos equips dominant clarament el joc.

Durant la primera part, igualtat

IMG_E5174

A l’inici del segon quart, els santfeliuencs han aconseguit un parcial de 8 – 0 en un bon inici, el CB Samà ha aturat el matx de forma immediata i l’efecte ha estat instantani. Dos minuts després, els visitants  ja havien igualat el matx. Durant la resta del període, tots dos conjunts han intercanviat cistelles fins al final del quart, tancat de forma magistral per els samistes amb molt d’encert exterior i 32 – 37 per marxar amb  als vestidors.

El Samà sentencia i esborra al Santfeliuenc de la pista

Amb un parcial de 4-16 a l’inici del tercer període, Samà ha aconseguit una renda de 13 punts (36-49) d’avantatge que ha trencat definitivament el partit, el Santfeliuenc no tenía resposta als 30 minuts 43 – 59. Als darrers minuts de partit, el Santfeliuenc  ja mort ha reaccionant intentant escurçar distàncies de 20 punts, però, l’equip visitant ha fet bona la renda assolida, deixant el marcador en el 54 – 79 final.

 

La posicio de Santfeliuenc ara amb 6 derrotes es molt complicada i amb la propera visita a Valls a de ser el partit que canvii la tendencia de mal joc i partits perduts.

Classificacions i Resultats

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.