Senior A; Derrrotats condicionats pel poc encert en el llançament exterior (65 – 47)

0
1887

Primera Categoria Masc.

CB Valls 65- 47 CB Santfeliuenc A

Derrota a domicili per 18 punts de diferència on va ser la màxima desavantatge en tot el partit. Els de Sant Feliu van caure derrotats condicionats pel poc encert en el llançament exterior i el baix percentatge des de la línia de tirs lliures que no pas pel joc desplegat pels dos equips durant el partit.

Després d’un primer quart molt igualat amb els dos equips amb un alt desplegament fisic en defensa i errades per precipitació en atac, hem arribat al segon quart on els de valls si que han augmentat el seu encert que els ajudava marxant de 10 punts per sobre al descans. Tot el contrari que als darrers partits, tenim una magnífica reacció per part dels nostres, i fem un parcial de 0 a 14 basat en una molt bona defensa i una bona circulació en atac que ha capgirat el partit portant el marcador a un +4 . A partir d’aqui el nivell d intensitat defensiva s’ha mantingut pero no s’ha pogut mantenir la claredat d idees en atac i l‘equip s’ha encallat, hi ha això ha permés que el cb valls sense ser 18 punts superiors hagi anat sumant i ampliant les diferències mica en mica per finalment deixar un resultat fins que no reflecteix la totalitat del partit.

Cal destacar la capacitat de reacció de l’equip i la gran millora a nivell defensiu de l‘equip que cal traslladar a l’atac per tal d’acabar aconseguint la victòria que tant se’ns resisteix.

Resultats i Classificacions

Proper partit:

16-12-2018 19:30 al Juan Carlos Navarro

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.