Senior A; CB SANTFELIUENC vs BASKET ALMEDA Triomf de prestigi des de la defensa 83 – 80 , amb Perezazo final ¡!

0
2031

Parcials 27-20; 14-18; 24-16; 18-26

300 espectadors al Juan Carlos Navarro, amb el Preminis i Minis de protagonistes animadors!

Els de Marc Brugue sumen la  segona victòria seguida a la Lliga, amb un triple final de Pau Perez desde casa seva.

Victòria clau i molt treballada a la Lliga contra un rival molt superior a la classificació. El CB Santfeliuenc s’ha imposat al Bàsket Almeda per 83 – 80 en un partit molt ajustat i en què els santfeliuencs han sabut mostrar la seva millor versió amb el marcador igualat. Els blanc i blaus més destacats han estat Pau Perez, Jeremy Martin i el jove Enric Vera.

El duel ha començat amb molta anotació per part dels dos conjunts. D’aquesta manera, el matx s’ha mantingut amb molts punts i amb Jeremy de protagonista el primers 10 minuts. Jeremy Martin ha estat el líder ofensiu del CB Santfeliuenc amb 12 punts al final de la primera meitat.

Al segon quart els homes de Marc Brugue han aconseguit una diferència a favor de nou punts. El conjunt de Cornellà, però, ha sabut reaccionar abans del descans i, a través Boubacar (el millor jugador del partit) i la conexión amb Marc Sanchez, han aprofitat l’encert i el control del rebot ofensiu. D’aquesta manera, amb el duel ha marxat a la mitja part amb 41-38 al marcador.

Anna Boleda jugadora del Senior Femení de lliga 2

Arriba una noticia esperadisima des de Azpeitia, el record anotador de la Lliga Femenina 2, 4.373 punts d’Anna Boleda la máxima anotadora de la Lliga Femenina 2

Exhibició dels seanfeliuencs

El CB Santfeliuenc ha sabut desplegar un gran joc, amb l’encert de tirs triples  i el control del rebot defensiu. D’aquesta manera, i amb un parcial a favor de 24 – 16, els de Marc Brugue han superat la barrera del 10 punts (65-54, min 30). i el domini del santfeliuencs a dins de la zona.

Igualtat fins al final

Reacció visitant amb la conexión Sanchez-Boubacar que han estat molt encertats al inici del darrer quart i el partit s’ha mantingut amb un marcador molt ajustat en tot moment, si bé el CB Santfeliuenc ha sabut encarar els darrers minuts de manera més encertada (10 punts seguit de Perez #24). Els santfeliuencs no tan sols han estat centrats als darrers minuts, sinó que, amb un  Perezazo han pogut  tancar la victoria de manera espectacular. Amb aquest triomf el CB Santfeliuenc de Marc Brugue li dona molt valor a la anterior contra Olesa com visitants.

02-02-2019 18:00

CB PRAT  vs CB SANTFELIUENC A

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/5999

El dia 23 de Febrer !!!! la XOCOLATADA

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.