23/2 al Juan Carlos Navarro, el Taca’t, i porta’ns el teu pastís i tindràs premi !

0
1481

El dia 23 porta’ns el teu pastís i tindràs premi !

E

 • El dia 15 de febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL (el dia 23 Xocolatada al JCN)
 • Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot
  · El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar.
  · Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia.
  · Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar
  · La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats.
  · L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

I són aquestes raons i la necessitat que la investigació no s’aturi per manca de mitjans econòmics, que us
proposem una manera “dolça i senzilla” d’aconseguir fons per al laboratori d’investigació. Es tracta d’organitzar un berenar solidari i contribueixin a fer que la investigació continuï endavant; alhora que es fomenta la continuar lluitant contra aquesta malaltia i es donarà a conèixer la tasca que es realitza en el camp de l’oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s’ingressarà directament en un compte de titularitat d’aquest hospital.
Si us agrada la idea i esteu interessats a col·laborar envia correo josan.daban@cbsantfeliuenc.com , necesitem Xocolata, Galetes, i el teu ajud i sobre tot el teu  somriure !!!

Esperem comptar amb vosaltres!
Gràcies per endavant
Cordialment
Associacions impulsores de la Xocolatada Solidà

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.