CB Prat – CB Santfeliuenc: Victòria de mèrit al Pav Joan Busquets (57- 67)

0
1784

Els de Marc Brugue s’emporten el triomf gràcies a un gran últim període i segueixen la bona ratxa de victories i bon joc.

Resultats i Classificacions

12-14; 18-18; 14-19;13-16E

Estadistiques

Começa la segona volta de la Lliga. El CB Santfeliuenc ha superat el CB Prat (57-67) en un partit molt seriós dels de Brugue, que s’ha acabat decidint en el darrer quart del matx amb un parcial de 4-12 favorable als santfeliuencs. El jugador més valuós dels blanci blaus ha estat Jeremy amb 21 punts, i Pau Perez amb 15. Alex Almodovar va fer un bon partit amb 13 punts i 83% d’encert. Espectacular treball defensiu de Marc Pérez amb més de 10 pilotes recuperades i obacionat amb les millors assistències del partit, destacar el debut del jugadors júniors, Pau Hernandez i David Carmona molt seriosos darrera i un mes en atac.

Malgrat el resultat final, el duel ha començat amb forces imprecisions ofensives per als homes de Marc Brugue, Això ha provocat que els locals agafessin la primera diferència a l’electrònic (5-0, min 3). Però a través de la ràpida circulació de pilota i l’encert des del perímetre de l’ampolla, s’ha arribat amb l’ajustat 12-14 favorable al Santfeliuenc.

L’intercanvi de cops en atac ha estat la tònica d’ambdós conjunts en els primers compassos del segon període (22-22, min 15). Tot i que l’actitud defensiva local ha dificultat les coses, de la mà d’un inspirat santfeliuenc en atac ha permès arribar a l’equador del matx amb l’ajustat 30-32 a l’electrònic del Busquets.

Augmenta el ritme anotador

Després del pas pels vestidors, els dos equips han sortit amb un plus més de ritme en el joc tant en la parcel·la ofensiva com en tasques defensives. Els santfeliuenc però, amb un rigorós parcial de 0-14  gràcies a uns triples de Almodovar i Marc Perez, han situat el partit (30-46, min 24). A partir d’aquest moment l’intercanvi de cistelles i l’encert dede fora del perimetre dels locals i del americà Marquie Twuan han reduit de nou les diferencies, els de Brugue han arribat al final del tercer assalt al davant al marcador 44 – 51.

Últim període de color blanciblau

En l’últim assalt el CB Santfeliuenc ha mostrat la seva millor versió amb un parcial de 4 a 12 en els darrers minuts de joc.  Mitjançant un gran joc col·lectiu amb transicions ràpides atac-defensa i amb un Jeremy encertadíssim en atac, els de Brugue han mantigut el ritme els primers minuts i han situat la escletxa definitiva al duel (53-61, min 35) des de la defensa. Les imprecisions en atac dels locals combinada amb les bones accions dels santfeliuencs, tant en defensa com en atac, han acabat significant la 7ena victòria a la lliga del CB Santfeliuenc que obre la segona volta amb un balanç de 7-7.


 Proper Partit Dissabte dia 9 al JCN 20:00

CB SANTFELIUENC A vs AD TORREFORTA A

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.