El partits de la Jornada

0
1537

C.C. JUNIOR Masculí 1R. ANY,. Dissabte a les 12:00 al JCN el partit de la Jornada CB SANTFELIUENC BLAU vs U.B. SANT ADRIA duel per desfer l’equilibri a la classificació, els dos han guanyat el darrer partit disputat.


C.C. INFANTIL Masculí PREFERENT Dissabte 10:30 CB SANTFELIUENC A vs CB GRANOLLERS 1, difícil partit contra un dels millors equips de la categoria.


C.C. SOTS-25 Masculí A; a les 16:00 CB CERDANYOLA vs CB SANTFELIUENC B, el Sènior B de Brugue te un partit molt difícil contra el segon classificat, el Sènior B és capaç de tot.


C.C. CADET Masculí 1R. ANY També a les 16:00 U.E. HORTA 04 vs CB SANTFELIUENC BLAU el d’ Olmos a refer-se del partit contra SESE, que no va sortir bé.


Al Centre La Bordeta el Junior Preferent que va fer un partidarro dissabte se les veurà ara contra el JAC SANTS A amb el mateix balanç de victòries, un altre partit complicat pels de Torrescusa.
Al JCN i a les 20:00 de nou veurem

el Sènior A, CB SANTFELIUENC vs AD TORREFORTA , després de salvar l’examen del CB Prat, la revalida contra els de Tarragona, El de Brugue han capgirat la dinàmica negativa del 2018 i ara tot es veu positiu, això ajuda molt a preparar els partits.


Al Pau Vila C.C. INFANTIL Masculí 1R ANY, diumenge a les 9:00 L’infantil de Laura Blanco torna com local CB SANTFELIUENC BLAU vs AE SANT ANDREU NATZARET B, partit per fer bo el resultat de la jornada anterior a Mollet
A les 17:00 i al Pau Vila C.C. CADET Masculí INTERTERRITORIAL CB SANTFELIUENC A vs CATALANA OCCIDENT MANRESA, cal refer-se del mal resultat d’Igualada, i continuar lluitant per les posicions altes de la classificació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.