Club de Bàsquet Santfeliuenc, 92 anys !

0
1882

L’any 1927, el professor d’educació física Rafael Nicolau arriba a Sant Feliu, ja que, com a cap de districte, Sant Feliu podia gaudir d’un professor de gimnàstica. Coneixedor de les regles i tècniques del bàsquet, decideix començar a entrenar nois en aquesta disciplina. El diumenge 13 de febrer de 1927, el CB Santfeliuenc dóna els seus primers passos (El CB Santfeliuenc va obtenir l’alta a la Federació Catalana de Basquetbol el 1927).

Josan Daban “Tot un Honor pertànyer a aquest Club, i contribuir amb molts santfeliuencs a fer una entitat igualitaria, inclusiva, i moderna. Felicitats per tots els que han col.laborat a fer un gran Club!”

Vicky Ceprian “Dones conquerint nous espais! el CBS mès inclusiu que mai, Mès que un club per mi i la meva familia que han sigut jugadores i jugadors del Club. Orgull Santfeliuenc! per molts anys !”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.