El senior A perd per 71 a 53 a camp del CB. AGUILES.

0
1893

El nostre primer equip perd el seu segon partit consecutiu lluny de casa.

Clasificaciò i resultats

Els de Marc Brugué cauen amb errors molt similars als de l’última derrota a casa contra Torreforta. Un molt mal inici acompanyat d’un gran desencert fan que segueixin novens a la classificació i donin emoció a la part baixa de la classificació i la salvació estigui un partit més lluny. Res que no es pugui solucionar amb treball i més treball.

Els de Santa Coloma de Queralt van sortir molt forts d’inic amb una gran tensió defensiva i una forma física espectacular en cadascuna de les seves accions. A més a més els va acompanyar un gran encert des de la línia de tres punts (4 T3 1r Q) per un parcial de 16 a 4. Aquesta diferència es va mantenir al llarg del primer quart (26-15).
A la repressa, tot i que els blaus i blancs van escurçar distàncies i es van ficar 8 punts per sota en el marcador. En aquest 2n quart els nostres van seguir amb molt poca tensió defensiva fet que permetia que els locals anotessin amb facilitat.
Aquest fet va provocar ansietat als de la ciutat de les roses que feia no tenir les coses clares en atac i intentar resoldre la situació des de les individualitats per arribar a la mitja part 45 a 26.

Xerrada reflexiva i constructiva al descans per poder tenir una bona reacció a la segona meitat. I així va ser, ja que el nostres van centrat tots els seus esforços en la defensa per tal de parar el bon desplegament ofensiu i el gran estat de confiança aconseguit pel locals.

Vam lluitar fins al final, cadascuna de les pilotes, donant-ho tot fins l’última acció aconseguint que el rival només anotes 26 punts a la resta del partit i que guanyessim la segona meitat del match.

Esperem retrobar-nos de nou amb l’encert el pròper partit a casa contra el Sant Boi, però sobre tot, aprendre dels errors per poder tenir opcions reals durant tot un partit.

Parcials: 26/15 19/11 15/14 11/13
Porcentatges: 21/48 T2 (43,7%) 8/14 TLL (57,1%) 1/20 T3 (5%) per 7 triples anotats pel rival

Comencen les finals, i a casa no us podem fallar. Us necessitem a tots

Som-hi Santfe

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.