1ª Catalana; CB SANTFELIUENC 66 vs AB VENDRELL 76

0
1357

(66-76) 19-13, 13-15, 16-22, 18-26 Estadistiques

Nova derrota a casa del nostre primer equip i ja son 5 derrotas consequtivas.

Aquest dissabte van perdre per un resultat de 10 punts que no es veu reflectit el transcurs del partit.

Els del Vendrell van començar el match amb un parcial a favor de 0 a 5. Però al minut 4 de partit els nostres van empatar a 8 i a partir d’aquí amb un primera meitat molt seriosa darrera i amb un joc col•lectiu en atac els de santfeliu es van imposar amb una màxima de 14 punts a favor.

En aquest moment, els de Marc Brugué no van saber “matar” el partit, fet que s’empedirian minuts més tard, ja que abans de la mitja part els visitants van retallar distancies per acabar amb un 32 a 28 al descans.

A la repressa, els del Vendrell van seguir amb una confiança molt alta que els va fer guanyar els dos darrers quarts. Un 48 a 50 a l’inici del 4rt quart va ser l’únic moment on els locals van poder veure opcions per guanyar en la seva insistència per intentar remontar el que va ser el darrer quart.

Els visitants van llençar fins a 20 TLL i anotar 3 triples per arribar a les màximes aventatges dels taronges i aconseguir la victòria.

Proper partit, Dissabte dia 16 a les 18:00

C.B. GAVÀ 1 vsCB SANTFELIUENC A

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.