1a Catalana; CB GAVA 84 CB SANTFELIUENC 68

0
1999

Derrota a camp del 4rt clasificat per un resultat final que no es reflecteix el transcurs del partit.

27-25; 20-18; 19-17; 18-8

Classificacions i resultats

Els de Marc Brugué fan un dels partits amb més entrega i caràcter de la temporada. Un partit amb un bon plantejament i millor execució que no ha trobat la recompensa fora del JCN.

Una primera meitat doninada pels nostres amb un alt ritme ofensiu i una bona activitat defensiva però que el encert local amb bons porcentatges des de la línia de 6,75 m fa que els de Gava anessin tota la estona per dalt en el marcador. Els 8 triples dels locals, 6 al 2n quart, fan que els de Santfeliun no es poguessin acabar de posar per davant.

Resultat a la mitja part era de 47 a 43.

A la repressa, els locals troben la seva reacció necessaria per tenir bones sensacions a través del seu jugador referent amb 6 punts consequtius. Els de Santfeliu, amb caràcter i bon joc, responen cada cistella i cada acció dels locals. El darrer quart comença amb cistella dels nostres per deixar un resultat de 66 a 62.

Fins a 4 vegades empats al llarg del partit però en cap moment els nostres es van poder ficar 1 punt per sobre. Aquest fet significatiu va fer que els de Santfeliu no acabessin de creure en la victòria en els minuts finals, i per contra donar seguretat i confiança als de Gavà.

Aixi es que un parell d’errors no forçats dels nostres van donar punts fàcils als rivals permeten així trancar el partit i arribar a les màximes aventatges del “match”. Els nostres van seguir lluitant i anotant fins la darrera acció.

Un victòria merescuda pels de Gava però injusta pels nostres que els deixa molt tocats però més forts que mai.

Cada cop més aprop del que volem.

Proper partit; 23-03-2019 20:00 :

vs

Força Santfe

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.