Senior A; Derrota a Vilanova contra l’equip més en forma d’aquesta segona

0
1851

Sama 81 CB Santfeliuenc 47 Parcials 16-10; 25-10; 20-15; 20-12

Aquest cap de setmana el nostre primer equip tenia un desplaçament molt  complicat, ja que jugaba  contra el SAMA  VILANOVA, l’equip més en forma  d’aquesta segona, on  portava  set victòries  consecutives .  

Resultats i Classificacions

Els de Marc Brugué  van fer un bon plantejament de partit, controlant als jugadors importants rivals però van  oblidar  els bàsics defensius, la creu de tot el partit, i això va donar pas a un resultat de 16 a 10 al primer quart. Els errors en el balanç seguien sent molt evidents i els de Vilanova els seguien aprofitant  una vegada darrere l’altra . En els nostres els hi   costava  molt elaborar un joc col·lectiu en atac, amb males preses de decisió que eren castigades amb punts fàcils dels rivals (min15 24  a 15). Però dos triples  consecutius  del seu jugador nº5 (millor jugador del partit)  per un parcial de 14 a 5 abans de la mitja part van acabar d’enfonsar anímicament  el nostre equip per marxar menys vint i un punts  al descans.  

A la mitja part, s’intenten ajustar defenses i creure en la victòria o si més no en una lluita  fins al final. L’equip ho  dóna  tot  fins al  darrer instant però la confiança i el bon joc del rival fa que els nostres no tinguin cap opció. 

Us necessitem a tots la setmana vinent al JCN  en la que SI és una final per nosaltres. 

CB SANTFELIUENC A vsCBVALLS BNA

Som-hi SANTFE ! 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.