1a Catalana; el CBS es dóna un bany d’orgull

0
2256

Una victòria per la tranquilitat 

CB SANTFELIUENC 77
CB VALLS 60
18-19 ; 25-12 ; 14-15 ; 20-14 Estadistiques

Els santfeliuencs no fallen al Juan Carlos Navarro i guanyen al CB Valls, aseguran el no baixar directe, ara la permanecia pasara per veure els creuaments finals.Aquest passat dissabte el sènior masculí va guanyar al  CB  VALLS per 77 a 60. 

Un partit que va començar amb un parcial de zero a sis per part dels visitants però que al minut 5 els nostres ja van empatar aquest parcial a 10 punts i a partir d’aquí sempre vam estar per davant.

Un partit que va anar de menys a més on la millor versió dels nostres es va veure en el segon quart amb un joc seriós amb pocs errors tant davant com darrere. A la mitja part marxàvem al descans amb un 43 a 31 que donava certa tranquil·litat als nostres.

Un bon inici al tercer quart feia que arribessin a un avantatge de 21 punts pels de Sant Feliu però que dos minuts finals molt espesos per part dels nostres feia que esperancéssim al rival rebent un parcial en contra de 0 a 9. Així i tot, encara anàvem onze punts per sobre en l’electrònic.  Aquesta segona meitat del partit es va fer molt llarga per la pressió i tensió del que estava en joc.

 En el quart període, els de Valls es van atansar fins a 8 punts però tres triples seguits quan faltaven 3 minuts per acabar el partit van ser claus per marxar de nou en el marcador i sentenciar el partit. 

Una victòria importantíssima dels de Marc  Brugué  per evitar així el descens directe. 

Pròxim partit, tornant de setmana santa, a camp dels Monjos serà decisiu per assegurar el  factor camp  en el  play  out . 

Som-hi  Santfe   

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.