1ª Catalana; ELS MONJOS CB A 79 CB SANTEFLIUENC 61

0
1683

El sènior torna de setmana Santa amb derrota a domicili. Els de Marc Brugué perden fora del Navarro i no poden mantenir l’average de l’anada que va ser un més disset pels nostres.
Un partit marcat per la duressa defensiva i l’excés de premissivitat en els contactes afavoria als locals ja que jugaven amb més actitud i intención que els nostres. Un partit amb molts d’altabaixos que els nostres van conseguir ficar-se per davant però no van saber mantenir el control.
Un primer quart de 15 a 14 pels locals. A l’inici del 2n quart parcial de 13 a 2 en 4 minuts. Tot seguit els nostres contestaven amb un parcial de 8 a 13 en els darrers minuts del quart que tancaven els locals sobre un triple final que deixava un resultat de 39 a 31 a la mitja part. A la represa els nostres manen des de la defensa i consegueixen dominar els vuit primers minuts del quart i conseguir un parcial de 5 a 14 i posar-se 1 punt per sobre en el marcador. Poc va durar ja que en els dos minuts restants del quart els locals van fer un parcial de 11 a 1. (55 a 46)
I en el darrer quart, ja no va haver pocions pels nostres. Un últim esforç en les darreres accions per mantenir el average però no va haver sort. Una sort que tampoc mereixíem.
Per nosaltres era una final, i no vam tenir la tensió i la concentració necessitaria per merèixer la victòria. Tot i així l’equip va llençar onze tirs més que el rival però amb un percentatges molt pobres ( 53% 15/28 tirs lliures     42% T2     22% T3 ) que mai et podrà fer guanyar. 
I si a més a més les teves pèrdues de pilota són amb pilota parada o sobre últim jugador i regales així situació de cistella fàcil en situació per cero, impossible.
Només depeniem de nosaltres mateixos i de guanyar asseguravem el factor camp i la novena posició en la classificació. D’aquesta forma jugàvem el play out VS el 12è classificat del grup dos. Ara toca guanyar i esperar. 
Esperem que ara que no depenem de nosaltres treiem l’ orgull i juguem com la situació en la que estem mereix.
Proper partit últim de la lliga regular al Navarro contra l’Olesa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.