1a Catalana, Obligats al Play-Out

0
1454

CB SAntfeliuenc 65 NOU OLESA 68

El nostre primer equip perd en el seu últim partit a casa de la fase regular contra el Nou Basquet Olesa (5è en la classificació). Els de Marc Brugué perden el partit, ja que tenen un molt mal inici després de la mitja part. Fins el moment, no estaven gaire encertats en atac, però estaven fent un molt bon treball defensiu. El resultat a la mitja part era de 28 a 33.

A la repressa, un parcial de 0 a 11 en 4 minuts s’entenciava als nostres, arribant a la màxima desventatge del partit (28 a 44). Els temps morts i les alternatives defensives no són suficients per aturar al rival.

Sort que l’equip reaccionava al darrer quart amb un parcial de 23 a 12 i es ficava a partit en un 59 a 60. Però, no és suficient ja que hi ha massa pressió en les últimes accions i no aconsegueixen pendre bones decisions en els darrers instants.

La bona notícia es que la resta de resultats afavoreixen als nostres, obtenint matemàticament el factor camp en el play out.

Propera setmana anem al camp del líder amb el cap posat ja en el rival de la eliminatoria que encara està per decidir.

Descanseu i agafeu forces ja que us necessitarem a TOTS el 26 de Maig en el JCN per salvar la categoria i poder tornar al CBS allà on mereix.

Som-hi SANTFE!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.