Primera Catalana (Permanencia) CB SANTFELIUENC vs CLUB BÀSQUET TONA 71 – 62 (1-0)

0
2665

Molt bon partit al Juan Carlos Navarro amb victoria final dels de Marc Brugue, en un partit molt igualat, on el primer bon quart va decidir. 23-12; 15-14; 12-14 i 21-22

Estadistiques

“No hi volen tornar, al Juan Carlos Navarro”; “Hem d’aprofitar la nostra oportunitat, tenim un ‘match ball’ a favor, hem de tenir el cap fred i estar preparats per un escenari molt escalfat”, diu Marc.

Primer punt al cabàs

Posted on 28 Mai 2019 by Esport blanc i blau

CB SANTFELIUENC 71 …..  CB TONA 62

ÀRBITRES: DANIEL SAPIÑA I JUAN CARLOS MESIAS

PARCIALS: 23-12/ 15-14/12-14/21-22

PALAU MUNICIPAL JUAN CARLOS NAVARRO

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

Primera prova reeixida. El CB Santfeliuenc va apuntar-se el primer punt del play out en guanyar un combatiu Tona. Ara, l’eliminatòria marxa a la ciutat osonenca. El proper dissabte a les 18 hores els blaus tindran ocasió de dir adeu al malson i garantir-se la continuïtat a Primera Catalana. En cas de derrota, caldria un tercer partit que es disputaria el dissabte 8 de juny al Juan Carlos Navarro.


Els santfeliuencs van començar exhibint un bon bàsquet i superant la tèbia defensa visitant. Jeremy Martin va obrir la llauna encistellant amb fluidesa. El Tona va recórrer amb poc encert al llançament exterior. El 23 a 12 dels deu minuts inaugurals van marcar el destí del matx. El Santfeliuenc a partir del segon quart va adoptar una posició conservadora, i si bé mai va acabar de trancar el partit sí va mantenir còmodes rendes d’una desena de punts que els rivals mai van poder capgirar. Al descans, un esperançador 38 a 26.

A la represa, el guió es va mantenir. El Tona feia la goma i el Santfeliuenc va resistir. Intercanvi de punts des de la llarga distància i triples providencials de Pau Pérez per deixar l’electrònic de cara al minut 30 (50-40). Tanmateix els visitants van respondre amb decisió i aprofitant una mala sèrie d’atacs santfeliuenc va escurçar el marge (58-54, 36′). Sortosament Marc Brugué va demanar calma i els seus jugadors van respondre. Un minuts finals amb més ordre i encert van servir per deixar en lleu ensurt la reacció osonenca.

Objectiu complert. El primer punt de la sèrie ja és a Sant Feliu. Ara cal tancar l’eliminatòria a Tona i no deixar-ho tot per a un últim partit que seria dramàtic.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.