Victòria amb sentiment!!! CB SANTFELIUENC 78 vs CB TONA 67 (2-1)

0
3693

Posted on 8 Juny 2019 by Esport blanc i blau

CB SANTFELIUENC 78 ….. CB TONA 67

PARCIALS: 18-16/ 14-15/ 16-22/ 30-14

ESTADISTIQUES

ÀRBITRES: FELIPE JESÚS DEL SOL I ISAAC GARCÍA

PALAU MUNICIPAL D’ESPORTS JUAN CARLOS NAVARRO

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORES

Respir amb alegria. El CB Santfeliuenc va complir i va superar el Tona (78-67) en el darrer partit de la sèrie del play-out. Una victòria agònica però victòria al capdavall que hauria de fer canviar el rumb d’un equip que ha viscut els anys més difícils de la seva dilatada història. Sortosament Marc Brugué i els seus jugadors han burlat la tragèdia i un clàssic del bàsquet seguirà a Primera Catalana.


L’alegria d’un president compartida amb l’afició. 

Agònica, enrevessada, desesperada i  pel camí més incòmode, però victòria vital perquè el CB Santfeliuenc revifi i miri el futur amb optimisme i amb ganes de redreçar el seu present. El Tona va presentar una batalla duríssima. Els osonencs es van fer forts des de la llarga distància i van imposar el seu joc davant un CBS nerviós, imprecís i amb dificultats. Segons avançaven els minuts el Santfeliuenc albirava el trist desenllaç, especialment quan al tercer quart els visitants van dibuixar diverses rendes de deu punts (41-51). Els jugadors que entrena Marc Brugué van iniciar el tercer quart sis avall (48-54). De mica en mica i fent de la necessitat desesperada un cant de resistència, els blaus i blancs van posar-se a to. Jeremy Martín va exercir de director d’orquesta i Pau Pérez es va fer fort més enllà de la pintura del 6.75. I el miracle es va obri pas. Cistelles i més cistelles van acabar amb la resistència osonenca. El que no havia entrat en nou mesos de competició va acabar entrant en cinc minuts gloriosos.

Final, victòria i respir. La tragèdia, sortosament havia quedat oblidada. Bona resposta de l’afició i en especial de la penya Sentiment Immortal del Santfeliuenc Futbol Club que va voler acompanyar l’equip de bàsquet de la ciutat en aquest duel decisiu.

Punt d’inflexió i severa reflexió

Aquest és el sentiment que es respirava al Juan Carlos Navarro després del partit. El Santfeliuenc havia aconseguit aturar l’hemorràgia. És evident que cal un canvi de rumb perquè un club amb el bagatge històric del CBS no pot estar patint a Primera Catalana. El futur empeny a pensar un CBS amb objectius més ambiciosos que passen per recuperar la Copa Catalunya.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.