L’Open Day s’estrenarà a Blanes, amb 4 Jùnior Preferents del Club !

0
1116

Avant Grup presenta l’Open Day Júnior Preferent

El proper cap de setmana del 14 i 15 de setembre, la Ciutat Esportiva de Blanes (Mas Cuní, 43) serà l’escenari de l’edició inaugural de l’Open Day en categoria femenina i masculinadel Campionat de Catalunya Júnior Preferent. Presentat per Avant Grup, la totalitat de la primera jornada de la temporada 2019-20 del Grup 1 i Grup 2 de la competició es disputarà en aquesta seu única, concretament a les pistes Blava i Vermella habilitades a la Ciutat Esportiva de Blanes per aquesta nova gran activitat organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Un total de 32 equips (16 femenins i 16 masculins) i prop de 380 jugadors i jugadores formaran part d’un apassionant debut competitiu que reunirà el millor Bàsquet Català de la categoria Júnior. El dissabte 14 es desenvoluparà tota la 1a jornada femenina mentre que el diumenge 15 serà el torn de l’acció inaugural masculina. Quatre franges horàries amb activitat simultània (10:15h, 12:15h, 17h i 19h) comprendran un total de 8 partits per dia que nodriran un intens cap de setmana inicial, en un esdeveniment sense precedents.

Els partits de l’Open Day es disputaran a la pista Blava i Vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes

El format de la competició Júnior Preferent no pateix variacions respecte la temporada anterior i constarà de les següents fases: Fase PrèviaSegona FaseFinal a Quatre i Fase de Permanència. A la Fase Prèvia (setembre-desembre 2019) es defineixen quins equips lluitaran a Preferent A per accedir, posteriorment, a la Final a Quatre i quins pugnaran per la permanència a Preferent B, a la Segona Fase (gener-abril). El sistema d’ambdues lligues és el de tots contra tots mentre que la Final a Quatre (abril 2020) s’articula per creuaments de semifinals, Final i 3r i 4t lloc, que designa el campió i els conjunts que es classifiquen per a Campionats d’Espanya.

En categoria femenina, l’actual campió de la competició és l’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ, que defensarà el títol aconseguit a Tordera 2018-19. El finalista de l’edició 2018-19 va ser el CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA mentre que el podi classificatori el va completar el CBF CERDANYOLA. Pel costat masculí, la localitat de Sant Fruitós de Bages va alçar el BARÇA com a campió, derrotant a una emocionant final al JOVENTUT DE BADALONA. El trident capdavanter 2018-19 el va tancar el CB L’HOSPITALET en fer-se amb un valuós tercer lloc.

– CALENDARI GLOBAL DE JOC


Aquesta categoria compta amb jugadors i jugadores que participen amb freqüència a campionats de seleccions autonòmiques així com a Europeus i Mundials de formació. A més a més, amb els seus equips formatius, els millors clubs catalans són habituals en la consecució de diverses medalles a nivell estatal.

Les càmeres de LA XARXA també tindran protagonisme a l’Open Day 2019 i, dins els acords de col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), retransmetran en directe dos partits: el duel femení entre el Barça CBS i el Femení Maresme Coelmin-Bàsquet Sant Pol (dissabte 14, 19h) i l’enfrontament masculí que mesurarà les forces de Barça i Catalana Occident Manresa A previst per diumenge 15 a les 12:30h. Aquests partits es podran seguir a través de LA XARXAen directe a les televisions locals i per streaming a través de la plataforma XALA!. Així mateix, però únicament per XALA!, també es podran seguir en directe dos encontres més: per una banda el matx de categoria femenina que disputaran Lleida.net CB Lleida i Joventut Badalona Femení A (dissabte 14, 17h) i per una altra, el partit masculí entre Club Joventut Badalona i Torrons Vicens CB L’Hospitalet A (diumenge 15, 10:15h).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.