1a Catalana AEC COLLBLANC vs SANTFELIUENC A (76 -78)

0
1043

Estadistiques

Iniciem la temporada amb una victòria molt treballada fora del  Juan   Carlos  Navarro.  L’equip  de Marc  Brugué  guanya a camp del Collblanc després d’anar perdent durant 35 minuts. Una primera meitat amb molt d’encert per part dels locals donava un resultat al descans de 50 a 39. A la  represa , els de  santfeliu  busquen trencar la  ratxa  local amb alternatives defensives per tal que els facin activar-se des de la defensa i ho aconsegueixen amb un parcial de 4 a 9. No fou suficient encara per ficar-se per davant del marcador però si per ficar-se en el partit  quant a  sensacions. Aquesta segona meitat  els nostres  van regnar en intensitat defensiva i ritme de joc fins al final del partit. La victòria ha arribat en un últim quart on hem aconseguit no tenir cap  pèrdua  de pilota, cosa  difícil  amb un final ajustat com el d’avui, i dominar el rebot defensiu com ho hem fet, ha estat clau.
Els locals només han sumat des de la línia de  6,75m  durant aquest darrer quart i  els nostres   han   sabut  jugar amb  maduresa  totes les possessions.

Hem pogut veure en els últims 12 minuts de partit el Santfeliuenc que volem veure aquesta temporada. Un equip que lluita junts i  fins al  final, on tots han sumat en la primera victòria d’aquest any en una primera catalana molt exigent.

#GoGarses!

Setmana vinent rebem al Vedruna Gràcia, diumenge 18:00 al Navarro. Un equip que ve de Copa Catalunya amb una plantilla molt física i amb grans jugadors.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.