1a Catalana; Derrota que no suma en la classificaciò però si en la vida de l’equip. (58 – 65)

0
741

CB SANTFELIUENC 58 VEDRUNA GRACIA 65.

12-9; 20-17; 12-18; 14-21

Estadistiques

Aquest cap de setmana els de Marc Brugué rebien a un dels candidats pel títol. Un equip amb molt de talent i fisícament superior al nostre. Un excel·lent plantejament i una brillant execució van ser clau per anar per davant del marcador durant 36 minuts de partit. Els de Sant Feliu mostraren un gran caràcter i ritme de joc basats en la defensa, on van deixar a nou punts al rival en el final del primer quart. Els nostres seguien dominant el partit i el resultat en el descans era de 32 a 26. En el tercer quart van facilitar segones opcions al rival, deixant un resultat de 44-44. Els primers sis minuts de l’últim quart, els de Marc Brugué van tornar a controlar els punts forts del rival, realitzant un parcial de 12 a 4 ( 56-48). Amb vuit punts a dalt i restant quatre minuts pel final, els nostres van acumular tot un seguit d’errors que no havien tingut fins el moment. Aquest fet provocar un parcial de 4 a 17 en els darrers instants i la impossibilitat de sumar la segona victòria.

Aquesta setmana no hem sapigut rematar l’excel•lent feina feta i jugar els minuts finals. Ja hem vist que hem de ser qui hem demostrar ser durant els 40 minuts i donant el 200% de nosaltres mateixos.

Derrota que no suma en la classificaciò però si en la vida de l’equip.

Proper partit:
12-10-2019 17:45

CB IPSI A   vsC.B. SANTFELIUENC A

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.