1a Catalana; Derrota contra el IPSI (81-66)

0
827

Primera derrota a domicili al complicadíssim camp de l IPSI  per 81 a 66. 

Estadistiques del Partit

Els de Marc  Brugué  van viure un partit molt similar al de la setmana anterior. Un partit molt exigent, contra un rival molt competitiu i on cap dels dos equips va llençar la tovallola. Tot i que el resultat és d’una diferència de 15 punts pels de Barcelona, aquesta va ser la màxima avantatge del partit. 

El matx va començar amb un intercanvi de cistelles deixant un empat a 5 punts i al minut 6 de partit el resultat era  de 11  a 7. Dos triples consecutius van permetre als locals marxar a la barrera psicològica dels 10 punts. Els de Santfeliu, després de temps mort, van reaccionar ràpidament fent un parcial i deixant un 21 a 14 al final del primer període. Els nostres van ajustar encara més la defensa i amb una bona selecció de tir van disminuir les distàncies per marxar -1 punt al descans (34-33).

Un inici del 3r quart on fins al minut 5 els locals van tenir en cert des de la línia de 3 punts i van ficar-se 8 punts per sobre en el marcador (50 a 42). En 3 minuts, els de Santfeliu respongueren amb un parcial de 0 a 9 i es van ficar un punt per sobre. A partir d’aquí, 5 minuts per oblidar. La lesió  de Hugo   Ipas  va anar acompanyada de 9 faltes en contra en aquest 3r quart i va arribar la crispació i la desesperació per part de l nostres jugadors  encaixant un parcial de 9 – 0 en contra per marxar amb un 59 a 51 al final del tercer quart. Així i tot  ,  l’equip se sobreposa i lluita tot l ´’últim  quart en distàncies curtes de 6 a 8 punts. El partit s’escapa quan  a falta de  dos minuts per acabar el partit perdíem 70 a 66 i ens disposem a llençar dos tirs lliures, on fiquem el primer i carreguem el rebot ofensiu en el segon i després de dos cops de dits que  es  surten de dins l’ aro  i el rival ens castiga després d’una molt bona defensa amb un triple sobre la botzina de possessió. Temps mort del nostre entrenador, quan falta un minut quinze pel final. Temps per baixar pulsacions i ficar seny en les últimes accions.  Consigne : atacar de pressa i pressionar per recuperar bola,  sinò  cap i controlem per l’ average . Però el missatge no arriba i després de 4 mals tirs  estiguen  puntejats en 4 possessions diferents el rival els aprofita i s’acaba l’encontre amb un tir de tres punts dels locals sobre la botzina.

Dos partits que s’escapen per les males decisions finals i que es castiguen amb les màximes desavantatges del partit en menys de dos minuts de joc. Caldrà reflexionar i madurar en aquest aspecte del joc. 

Us necessitem aquesta setmana vinent, al  Juan   Carlos  Navarro per poder sumar una segona victòria que seria importantíssima per l’estat anímic de l’equip contra el Ciutat Vella, equip imbatut.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.