¡TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL!

0
889
Estimats amics i amigues,
Amb molta il·lusió us anunciem que donem inici a la 3a edició de la gran xocolatada solidària contra el càncer infantil. Gràcies a tots vosaltres, centenars d’escoles, entitats i empreses de tota Espanya heu aconseguit un gran repte en les dues edicions anteriors: fer avançar la investigació del càncer infantil gràcies a l’impuls dels 559.017 euros aconseguits!
Sabem que, si sumem encara més xocolatades en aquesta nova edició, junts arribarem encara més lluny. Per això us plantegem una nova iniciativa, mai aconseguida fins el moment: Cada any es diagnostiquen 1.200 nous casos de càncer en nens i adolescents a Espanya. Per això, al 2020, volem arribar a les 1.200 xocolatades solidàries, una per cada valent diagnosticat d’aquesta terrible malaltia. Ens encantaria tornar a sentir el vostre recolzament un any més ! Si a vosaltres també us ve de gust tornar a compartir la vostra generositat per lluitar contra el càncer infantil, ja podeu fer les vostres inscripcions a la web www.xocolatadasolidaria.org, on a més podreu trobar:Consells i materials (cartells, logo,…) per organitzar la vostra xocolatada solidària.Informació sobre el càncer infantil pera ajudar a difondre la causa: Per què el càncer infantil és diferent del càncer de l’adult?, per què la seva investigació depèn de les donacions?, etc.Els 5 projectes finançats gràcies als 400.717 euros recaptats en la passada edició del 2019 (4 projectes d’investigació de tumors sòlids i leucèmies en pediatria, alguns en col·laboració amb diferents hospitals d’Espanya, liderats per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i 1 projecte d’Oncologia Pediàtrica Integrativa per donar suport a les famílies que busquen teràpies complementaries als tractaments tradicionals).Informació sobre les associacions organitzadores que han estat creades per familiars i amics de petits valents que han patit aquesta malaltia i que hem decidit unir forces per avançar en la investigació. Un cop més… TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL!
15 de febrer, Dia Internacional del Càncer Infantil. 

¡TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL!

15 de febrer, Dia Internacional del Càncer Infantil.

Amb la vostra donació aconseguirem millorar els tractaments del càncer infantil i apropar-nos al somni que tots tenim: que un dia tots els nens i adolescents amb càncer es puguin curar!
Actualment un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen però a vegades amb seqüeles importants.


Organitza una xocolatada solidària a la teva escola, empresa o entitat per recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.