Primera Cat; B.C. TECLA SALA A vs C.B. SANTFELIUENC A (69 – 63)

0
751

Els detalls tornen a ser molt importants a la derrota del primer equip a l’Hospitalet de Llobregat. A la nit del divendres, el sènior A va tornar a perdre 69-63 en un disputadíssim partit que es va decidir a la pròrrroga. Els de Sant Feliu han treballat molt per tornar a quedar-se molt prop de la victòria.

Estadistiques

El partit va començar amb el CBS molt ficat, jugant a un bàsquet ràpid molt atractiu i complicant-li molt les coses als jugadors del Tecla, arribant al final del primer quart amb una diferència de 7 punts. Amb aquesta dinàmica positiva als jugadors van sortir a dominar el segon quart, però el canvi defensiu a zona 2-3 de l’equip local va dificultar molt les coses als Santfeliuencs que van acabar guanyant el quart per 1 punt i amb un avantatge total, per tant, de 8 punts. El descans no va venir bé a l’equip de Marc Brugué que, tot i sortir endollat al partit, es va tornar a centrar en el l’arbitratge i el criteri dels col·legiats i es va desdibuixar sober el camp per a encaixar una diferència de -15 per a acabar el tercer quart 46-39. Un canvi defensiu i d’actitud de l’equip visitant, que va tornar a treballar a partir la intensitat defensiva, combinant bones transicions defensa-atac amb bones situacions d’atav estàtic va fer als santfeliuencs empatar el partit a dos minuts del final. A l´última jugada del partit i perdent per 2 punts, el jugador Ricardo Portes va trencar cap a canasta rebent un dos més un a falta d’un segon que podria haver significat la victòria però que no va encistellar. Fet que va portar al partit a la pròrroga. L’intercanvi de canastes a la pròrroga i la falta d’encert a la línia de Tir Lliure van portar a l’equip a fer una falta en una transició mentre perdien de 2 punts que va acabar amb antiesportiva i tècnica pe a la banqueta que va decidir el partit.

Toca continuar treballant i oblidar aquesta derrota a partir d’assumir errades i corregir-les individualment i col·lectivament tan prompte com sigui possible. Us esperem a tots la setmana que va contra el Gavà on l’equip segur que trerballarà ben dur per a tornar al camí de la victòria.

Proper partit
16-11-2019 19:45

C.B. SANTFELIUENC vs CB GAVÂ

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.