1a Catalana; Primer triomf del primer equip al Juan Carlos Navarro. (68-60)

0
853

Primer triomf del primer equip al Juan Carlos Navarro.

El CB Santfeliuenc derrota al CB Gavà en un partit on ha anat per davant casi gairebé els 40 minuts.
(68-60)
19-15; 10-16; 17-15; 22-14

El CB Santfeliuenc ha derrotat al CB Gavà al Palau i ha sumat la primera victòria com a local. Els de Marc Brugué han realitzat una molt bona actuació en defensa i han anat per davant en el marcador durant casi tot el partit, de la mà de Victor Gonzalez #2 amb 22 punts.

El Santfe ha començat molt fort, amb una bona actuació col·lectiva en atac i en defensa, aconseguint un parcial de 12 a 5 de sortida que li ha permès manar i dominar el primer quart.

El CB Gavà ha començat el segon període amb força i s’ha apropat en el marcador (23-21). Malgrat tot, Hugo Ipas i Qicheng Pan han demostrat teniur un bon nivell d’encert que han permès estirar de nou la diferència. A falta d’un minut pel descans, errors i faltes innecessàries fan tornar a pedre la vantage al darrer minut per deixar un 29- 31 a la mitja part.

Les Garses de Brugué han sortit dels vestidor amb moltes impresicions i després de intercanvis pèrdues de pilotes i cistelles fàcils els visitant tornen ha agafar diferència al marcador per deixar un 42 a 46 al final del 3r quart.

El Palau mut i preocupat espera impacient la reacció dels nostres que es ben cert, que sense tenir un gran joc i moltes errades darrere però que no va baixar els braços en cap i sempre va estar en el partit.

En l’últim quart, els blanc i blaus amb Victor i Roger Orti de transformats en triplistes fan agafar una avantatge que seria definitiva 55-47 a falta de 7 minuts. El Santfeliuencs han tingut molts problemes per tancar el partit i han anat veient com els visitants s’anaven acostant, fins que s’han posat a quatre a dos minuts pel final (64-60).

Victor Gonzalez ha estat el jugador santfeliuenc més ben valorat gràcies als seus 22 punts. Qicheng i Hugo espectaculars, Roger Orti decisiu i l’aportacio de Luis M Figuereo fan ser optimistes amb la millora de joc ofensiu.

Proper partit

23-11-2019 17:45

ESCOLAPIS SARRIA A
vs
C.B. SANTFELIUENC A

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.