1a Catalana; el CBS plegat de baixes no por amb el Laietà 69 – 81

0
1050

Nova derrota del sènior masculí d’un CBS plegat de baixes amb solament 6 jugadors del primer equip. A la tarda del dissabte el sènior A va perdre 69-81 en un partit molt complicat enfront el Laietà.

C.B. SANTFELIUENC A vsC.E. LAIETÀ – ASCENSORES ENINTER – A  69 – 81

El partit va començar amb el CBS pujant línies, anotant amb facilitat, jugant a un ritme molt alt i treballant molt bé per a acabar per davant dels seus rivals 22-18. El CBS va sortir al segon quart amb ganes de mantenir aquest nivell però tres triples en 3 minuts del Laietà que va acabar amb un parcial de 13-6 va fer que la intensitat de l’equip local baixes i acabes el quart amb un parcial en contra de 10-28 i un resultat total al marcador de 32-46. Després del descans, els Santfeliuencs van sortir molt endollats a la segona part rebaixant la diferència a 10 punts a falta de tres minuts per a acabar el tercer temps. Però al primer minut de l’últim quart, quan semblava que el partit podia apretar-se, un antiesportiva dels blanc-i-blaus va acabar amb un parcial de 7-0 del laietà i un resultat acumulat de 52-70 va posar pràcticament impossible la remuntada. Uns bons últims minuts amb l’equip plegat de juniors van acabar amb un 69-81 a favor de l’equip visitant.

Les baixes i la falta d’intensitat va ser una mescla fatal per a l’equip local que necessitarà agafar l’exemple dels primers minuts per a seguir aquesta línia. L’equip té dues setmanes per a recuperar efectius i sensacions, ja que la següent jornada hi haurà jornada de descans. Força Santfe.

Proper partit 14 de desembre 18:00 al JCN

C.B. SANTFELIUENC A  vsC.B. RAMON LLULL A

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.