1a Catalana; el sènior A va tornar a perdre a casa (55-70)

0
721

Un començament dolent del tercer quart torna a condemnar als blaus a la derrota. Dissabte a la nit, el sènior A va tornar a perdre un partit a casa que havia competit molt bé fins la mitja part.

El partit va tornar a començar amb el CBS molt concentrat, amb una gran defensa col•lectiva i un atac pausat i valent van acabar el primer quart guanyant per tres punts. L’equip va poder donar continuetat al bon moment de joc i va aconseguir una diferència de 10 punts al mig del segon quart, però l’equip visitant va ser capaç de reduïr la diferència a les acaballes del segon quart per tornar a deixar-la en 3 punts.

La segona part va començar amb el Ramón Llull pujant línies i sorprenent als jugadors locals i a meitat del tercer quart, ajudat per la falta d’anotació i les facilitats defensives de l’equip local va començar un parcial que s’allargaría ben entrat l’últim quart i que acabaría semt de 18-0. Aquest parcial deixava als de Sant Feliu 12 punts per sota el marcador, diferència que va anar oscilant durant els minuts finals però que no va ser mai un problema per a l’equip visitant.

La inestabilitat de l’equip amb moltes baixes durant tota la primera volta ha complicat molt les coses als Santfeliuencs que no han estat capaços de mantenir una actitud i un ritme de partit durant 40 minuts que els porti a guanyar.

Tothom vol donar-li la volta a la dinàmica la pròxima setmana al camp del QBasket de Sant Cugat el diumenge a les 18:15. Força Santfe!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.