Senior A; guanyar o guanyar, complicat partit contra el SEDIS després d’una dura prórroga. (83-78)

0
801

Estadistiques

C.B. SANTFELIUENC A SEDIS HIDROLOGY 83 – 78

Any nou, vida nova. El senior masculí Santfeliuenc aconsegueix, per fi, tornar a la senda de la victòria després d’un complicat mes de desembre. Diumenge al matí els jugadors de l’equip blanc-i-blau van guanyar un complicat partit contra el SEDIS després d’una dura prórroga.

El partit va començar amb els jugadors de Sant Feliu perdent 2-8 en els primers 5 minuts del partit. Una bona reacció defensiva va aconseguir igualar el partit al final del primer temps. Un parcial de 0-16 va posar les coses molt complicades per als locals amb un 16-31 a favor dels jugadors de la seu, però el Santfeliuenc va ser capaç de reaccionar, per fi, a un mal parcial a partir del treball defensiu deixant el marcador 28-35 abans del final de la primera part.

Amb el fantasma dels dolents tercers quarts jugats als últims partits assomant el cap pel pavelló, els locals van començar la segona part molt actius per a fer-los oblidar. Amb aquesta actitud es va arribar a empatar el partit a falta de dos minuts per a acabar el tercer quart, però un seguit de dubtoses decisions arbitrals van fer els lleidatans anotessin 4 tirs lliures seguits per a acabar el tercer quart que va deixar el partit 49-54.

La segona part va començar amb el Ramón Llull pujant línies i sorprenent als jugadors locals i a meitat del tercer quart, ajudat per la falta d’anotació i les facilitats defensives de l’equip local va començar un parcial que s’allargaría ben entrat l’últim quart i que acabaría semt de 18-0. Aquest parcial deixava als de Sant Feliu 12 punts per sota el marcador, diferència que va anar oscilant durant els minuts finals però que no va ser mai un problema per a l’equip visitant.

Després de mes, i de molt de treball nadalenc, l’equip arribava als 10 minuts finals amb opcions de guanyar un partit. L’emoenta i les bones decisions dels jugadors blanc-i-blaus provocaren que, a falta de 40 segons per a finalitzar el partit, l’equip dirigit per Marc Brugué tingues una possessió per a guanyar el partit. Possessió que no va aprofitar, així com tampoc va aprofitar l’equip visitant la seva i el partit es va veure abocat a la prórroga. Durant els últims 5 minuts, els jugadors es vam mostrar molt seriosos en tots els aspectes del joc ines van acabar emportant el partit per 83-78.

El gran treball realitzat pels jugadors i entrenadors durant aquesta parada hivernal, s’ha vist reflexada a la fi en l’equip aquesta setmana sobre el camp. Aquesta victòria balsàmica esperem que doni ales al conjunt santfeliuenc per a sumar una nova victòria novament a casa contra l’AEC Collblanc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.