Senior A; cau davant del tercer classificat (53-62)

0
476

C.B. SANTFELIUENC A vs CB IPSI A 53 – 62

El senior Santfeliuenc cau davant del tercer classificat deixant bones sensacions. Tot i no poder traure el partit endavant, els jugadors blanc-i-blaus van deixar fases del partit molt positives sobre les que continuar treballant.

Estadistiques

Un gran començament dels locals va posar contra les cordes a l’equip visitant durant el primer quart, alternant grans moments defensius amb perdues no forçades. La dinàmica es va allargar fins al descans, amb els santfeliuencs apretant el partit per a marxar a únicament 5 punts de diferència al marcador.

A meitat Tercer quart els jugadors de l’Ipsi van aconseguir apujar la diferència per sobre dels 10 punts i, tot i els esforços dels locals aquesta diferència es va mantindre fins al final del tercer periode. A l’últim període un intercanvinde canastes que no van beneficiar a l’equip de Sant Feliu que va arribat a estar a -16 a falta de 2 minuts. Una reacció final va apropar al Santfeliu al marcador, deixant una diferència final de 9 punts.

La setmana que ve el Santfe jugarà el seu últim partit contra els tres primers classificats i intentarà emportar-se el partit contra un dels millors equips de la categoria.

Força Santfe

Deixa un comentari