Senior A; cau davant del tercer classificat (53-62)

0
646

C.B. SANTFELIUENC A vs CB IPSI A 53 – 62

El senior Santfeliuenc cau davant del tercer classificat deixant bones sensacions. Tot i no poder traure el partit endavant, els jugadors blanc-i-blaus van deixar fases del partit molt positives sobre les que continuar treballant.

Estadistiques

Un gran començament dels locals va posar contra les cordes a l’equip visitant durant el primer quart, alternant grans moments defensius amb perdues no forçades. La dinàmica es va allargar fins al descans, amb els santfeliuencs apretant el partit per a marxar a únicament 5 punts de diferència al marcador.

A meitat Tercer quart els jugadors de l’Ipsi van aconseguir apujar la diferència per sobre dels 10 punts i, tot i els esforços dels locals aquesta diferència es va mantindre fins al final del tercer periode. A l’últim període un intercanvinde canastes que no van beneficiar a l’equip de Sant Feliu que va arribat a estar a -16 a falta de 2 minuts. Una reacció final va apropar al Santfeliu al marcador, deixant una diferència final de 9 punts.

La setmana que ve el Santfe jugarà el seu últim partit contra els tres primers classificats i intentarà emportar-se el partit contra un dels millors equips de la categoria.

Força Santfe

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.