1ª Catalana; CB MOLLERUSSA vs CB SANTFELIUENC A 92 – 69

0
833

El CBS no reacciona davant d’un molt seriós CB Mollerusa. L’equip lleidatà es va imposar com a local a l’equip de Sant Feliu.

Parcials 27-9; 16-25; 20-11; 29-24

Estadistiques

El partit va començar amb els de Sant Feliu lluitant per reaccionar després d’unes setmanes difícils però el Mollerusa va aprofitar una serie de perdues seguides dels blanc-i-blaus per enllestir un bon parcial que els va posar a +18. La reacció del CBS va arribar de la ma de la intensitat injectada pels juniors Albert Blanco i Iago Vacas va fer que l’equip arribara al descans del partit a solament 8 punts i amb molt bones sensacions.

El descans no va sentar bé als jugadors de Sant Feliu que van sortir tous i poc intensos i que va fer pujar la diferència de nou a 20pts. Amb aquesta inèrcia, i sense la presió del resultat, l’equip local va augmentar el seu percemtatge de triple i va aconseguir augmentar l’avantatge fons als 30 pts. Diferència que va baixar als 23 al final del partit.

La setmana que ve, el senior del CB Santfeliuenc tindrà un descans que esperem que els hi vingui molt be per a replantejar dinàmiques.

Proper partit

C.B. GAVÀ 1 vs C.B. SANTFELIUENC A 14-03-2020 18:00

C.B. SANTFELIUENC A vs B.C. TECLA SALA A 20-03-2020 21:30

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.