El Club Bàsquet Santfeliuenc, aturat, es queda a casa.

0
1485

Bon dia ! Esperem que tots esteu bé !


L’esport santfeliuenc resta del tot aturat. Els clubs han comunicat a través del seus canals de comunicació i xarxes la suspensió de totes les activitats, tant entrenaments, partits o qualsevol acte social.


Pel que fa a l’ Stage Amposta’20 també queda anul·lat, mirarem la manera millor de retornar el cèntims. Si aquells dies és necessari que us ajudem amb els vostres fills, per horaris de treball (Mares i Pares –>nens i nenes), ho farem, no cal dir-ho.


Viurem unes setmanes de mesures excepcionals a causa del SARS-coV-2, la síndrome respiratòria aguda coronavirus 2.
Des del club us volem enviar un missatge d’ànims i força de manera genèrica, però especialment als nostres pares i mares metges, doctores, infermeres i infermers que ens estan cuidant i mimant a tots i a totes.


Volem reforçar la idea que tots els jugador@s i les seves famílies compleixin estrictament i responsable les recomanacions vigents a cada moment que dictin les autoritats sanitàries, perquè aquesta pandèmia duri el mínim temps possible. Sobretot, feu cas de fonts fiables i no de recomanacions de fonts dubtoses que, tot i que puguin ser ben intencionades, poden ser nefastes en situacions de crisis, com les actuals. En cas de dubte i davant la sospita d’haver estat en contacte amb algun malalt o de tenir simptomatologia respiratòria, trucar, sense dubtar-ho, al 061.
Tenim per davant setmanes molt complicades, qualsevol reforç positiu és de molta utilitat.


Ens hem de cuidar físicament i mentalment. Feu bondat


Si algú necessita alguna cosa, alguna ajuda, podeu comptar amb nosaltres.
La Junta CB Santfeliuenc

COMPARTIR
Article anteriorComunicat del Club
Article següentFeliç Diada de Sant Jordi !

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.