Recomanacions inicials per a la tornada a la pràctica del bàsquet

0
1394

Des de diferents associacions mèdiques i de preparadors físics ja es treballa per a una tornada segura a la pràctica del nostre esport.

Infografia recomanacions inicials per a la tornada a la pràctica del bàsquet

La coordinadora del programa BQ Salut de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la Dra. Silvia Treviño, en col·laboració amb l’Asociación Española de Médicos de Baloncesto (AEMB) i l’Asociación Española de Preparadores Físicos de Baloncesto (ASEPREB), han preparat tot un seguit de recomanacions inicials per a una tornada segura al bàsquet, sobretot a l’esport d’alta competició, i per més endavant a tota la resta i que s’anirà actualitzant properament.

Tal i com es va anunciar aquest dimarts 28 d’abril, el pla de desescalada progressiva del Govern contempla que els jugadors professionals podran tornar a entrenar, de manera individualitzada i a porta tancada, a partir del proper dilluns 4 de maig. Per tal de poder dur a terme aquestes sessions, des de BQ Salut, en coordinació amb aquestes dues associacions, es recomanen 10 pautes que trobareu a la següent infografia:

– Infografia recomanacions inicials AEMB i ASEPREB

– Asociación Española de Médicos de Baloncesto

– Asociación Española de Preparadores Físicos de Baloncesto

Enllaços

Notícies Relacionades


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.