Lliga EBA; És el moment de volar! AirSantfe Som-hi!

És el moment de volar!

 

El CB Santfeliuenc s’enfronta aquest dissabte al JAC Sants, un dels equips més joves de la competició. Després de plantar cara a Cornellà, les bones sensacions estan i la intensitat també, només falta el triomf en el Juan Carlos Navarro.

 

El CBS sap el que toca, sap que ho volen, saben de la situació que els hi ve i volen la victòria costi com costi. L’equip van tots a una, i volen més. L’equip de Boris Balibrea s’enfronta al JAC Sants, un equip molt dur, jove i competitiu que es troba en la mateixa situació que els nostres, en un balanç de 7-12 empatat amb els altres competidors.

 

El conjunt visitant, del barri de Sants, tenen jugadors molt talentosos i joves que són molt imprevisibles i poden fer qualsevol sorpresa en qualsevol moment. A més, tenen com a entrenador un dels jugadors més mítics de la historia del FC Barcelona i també llegenda al JAC: Roger Grimau, que ara intenta empentar al seu equip de sempre i seguir arrelat al basquetbol.

 

L’equip està amb moltes ganes i van a una després del gran paper (tot i la derrota) contra el CB Cornellà, on els jugadors van estar molt concentrats, inspirats i amb moltes ganes. Aquesta filosofia és la que vol demostrar l’equip per sortir d’aquesta mala ratxa. El pas és guanyar demà i necessitem la vostra ajuda!

 

Volem el Juan Carlos Navarro ple de gom a gom per animar a l’EBA, necessitem la vostra calor, els vostres ànims per poder aconseguir la victòria en aquest important partit. Vosaltres, podeu ser un dels artífexs que l’equip pot aconseguir el triomf. A més, sortejarem samarretes de Sant Feliu: Capitalitat del Bàsquet Femení i també dels 90 anys del CB Santfeliuenc.

 

AJUEDEU-NOS A OMPLIR EL JUAN CARLOS NAVARRO! US NECESSITEM!